How amazing!

Kristinas hus Kristinas hus

The Lord works in mysterious ways! Vad annat kan jag säga efter dessa dagar??

 

Vad som hände var:

Jag hade ingen aning om vart jag skulle ha mina lektioner. När jag var på Starbucks började jag chatta med min kompis Nate. Han bor utanför Barcelona. Han undrade vad jag gjorde och om jag ville komma på rep med deras kör Hosanna samma kväll. Han sa att jag kunde stanna hos dem över natten om jag ville, för de bor långt bort, eller så kunde han köra mig tillbaka till Kristina efteråt.

 

Så efter att jag träffat Kristina, lämnat min grejer i lägenheten och försökt sova lite (vilket inte gick alls) åkte jag , igen. För att ta mig till dem var jag tvungen att ta något tåg. Inte Metro (tunnelbana). Det var mörkt ute och det var jätte svårt att se namnen på stationerna. Jag var rädd. Men en man bredvid mig sa att han skulle av på samma station som jag, så han kunde hjälpa mig. Tack till honom.

 

Hosannarep Hosannarep

Jag är på Hosanna repet och jag känner mig inspirerad. Det var så skönt att bara sitta och lyssna och INTE jobba. När jag är i Spanien så jobbar jag alltid, jag är alltid den som ska inspirera, så det här var fantastiskt!

 

Efteråt gick vi till familjen Planes och åt midda. Nate frågade mig vart jag skulle ha min lektioner och jag sa att jag inte visste (då var klockan 10.30). Han sa att jag kunde ha dem i deras kyrka, den ligger bara 3 min från deras lägenhet. WOW!

 

Dámaris, min första elev på denna turné. Dámaris, min första elev på denna turné.

Sagt och gjort. Jag stannade hos dem, de gav mig mat, de gav mig en säng att sova i, de gav mig ett ställe att ha lektionerna på, Nate emailade alla eleverna och gav dem vägbesrivning till kyrkan, mellan lektionerna gick jag tillbaka till deras lägenhet, de gav mig mat, igen...jag menar WOW!! Är det inte fantastiskt??

 

Efter lektionerna tog de med mig upp till berget Tibidabo. Där kan man se ut över hela Barcelona. Fantastiskt! Jag ska försöka lägga upp lite bilder snart...Efteråt tog de mig till ett till körrep och sen till ett rehabcenter där dom skulle sjunga för de som bodde där. Det var en LÅÅÅÅÅNG DAG!

Kyrkan högst upp på Tibidabo

Idag har jag bara gått runt i Barcelona med Nate och hans bror Sammy. hängt runt och tagit turist bilder överallt.

 

Imårrn slutar Barcelona äventyret och jag drar vidare till Madrid!

BESOS

Triumfbågen i Barcelona.

Kommenera gärna!

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

  • JOSEMA » InCommon!:  ”HI, ANNA AND IN COMMON. CERTAIN, THE JOB YOU MADE WITH TEENAGERS IN MADRID WAS G..”

  • Chanel » Pinos Reales:  ”Love the photos!!! May the Lord be glorified as you fulfill the work He is calli..”

  • Klaer » Pinos Reales:  ”Va härligt att du har det bra! Häromdagen funderade jag på var mandel växer oc..”

  • Gudrun Alvebro » Barcelona:  ”Hej! HUA vad avundsjuk jag blir värme!! här var det 18- i morse. Lycka till !! ..”

  • carin riley » SPRING! SPAIN!:  ”Hej Anna! Jag har försökt att få kontakt med Sthlm East Gospel Choir för auditio..”

Nyhetsarkiv