InCommon!

Den här helgen kom min vänner från InCommon till Madrid (min gospelgrupp från i Sthlm) för att ha gospelworkshop med tonåringar i området mellan 14 och 21 år. Jag var såååå stolt!!! De är alla fantastiska på olika sätt. Duktiga musiker, sångare och sångpedagoger, men också fantastiska på att möte tonåringarna, se dem, prata med dem, lyssna på dem. STOLT! Jag har varit i Spanien många gåner nu, och denna gång kom MIN grupp hit och liksom representerade MIG. Jag var glad, så glad. Och återigen stolt!

 

I vanliga fall när jag är här är det bara jag som undervisar, peppar, jobbar, skapar relationer osv. Under hela helgen var jag sjuk, men det gjorde inget, för vi gjorde allt tillsammans. Det var en så annorlunda men skit skön känsla. Jag kände mig starkare. 

 

Workshopen var fredat. lördag. Vi sjöng för dem och tillsammans med dem. Lärde dem 3 sånger, alla skrivna av svenskar. Det var toppenkul!! På söndagen innan alla for tillbaka till kalla Sverige sjöng vi på en gudstjänst. 

 

Jag har ett stort hjärta för sverige och det skulle bli spännande och se om även mina vänner i InCommon skulle få det efter denna lilla trip. Innan alla åkte hem frågade jag dom om dom ville komma tillbaka till spanien och fortsätta detta arbete. Som svar fick jag ett rungande: JAAAA! SJÄLVKLART! Jag är så glad. Det blir spännande och se vad som händer i framtiden....

 

Vi ses!

Kommentera gärna!

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

  • JOSEMA » InCommon!:  ”HI, ANNA AND IN COMMON. CERTAIN, THE JOB YOU MADE WITH TEENAGERS IN MADRID WAS G..”

  • Chanel » Pinos Reales:  ”Love the photos!!! May the Lord be glorified as you fulfill the work He is calli..”

  • Klaer » Pinos Reales:  ”Va härligt att du har det bra! Häromdagen funderade jag på var mandel växer oc..”

  • Gudrun Alvebro » Barcelona:  ”Hej! HUA vad avundsjuk jag blir värme!! här var det 18- i morse. Lycka till !! ..”

  • carin riley » SPRING! SPAIN!:  ”Hej Anna! Jag har försökt att få kontakt med Sthlm East Gospel Choir för auditio..”

Nyhetsarkiv