Beyonce - The concert
​SÅDÄRJA! då kan man checka av det på sin bucket list! Se Beyonce live - check!

Det va ju såklart så sjukt bra. Hon är så otroligt bra på det hon gör. Proffsigt på alla sätt. Sjukt bra band, produktionen var snygg, genomtänkt och modern. Helt klart skit bra.

Men... Jag var där för att se Beyonce. Inte SHOWEN med Beyonce. När en show många gånger är på vippen att ta över har man tagit i för mkt. Och då är det inte vem som helst vi pratar om, det är Queen B, mrs Carter, the one and only Beyonce with no last name. Men även hon försvann ibland i alla klädbyten, färgteman och dansare.

Jag hade inga förväntningar på ljudet, som alltid är kass i Globen, men man kan ju tycka att hennes ljudtekniker borde prioritera att hon ska höras över tex basen. SÄNK BASEN!

Det bästa var ändå när hon vid 3 tillfällen fick ta plats med bara sig själva och sin röst med If I were a boy, I care och 1+1. Men oj vad jag hade velat ha mer av det.

Och mina funderingar innan konserten då?

Kommer hon sjunga sig igenom hela konserten? Nej, hon sjöng sig verkligen inte igenom hela konserten. På ett proffsigt sätt mörkade hon sig igenom allt, med grymma körare som stod för det mesta av sången. Men det hon sjöng va makalöst.

Kommer hon ta alla orginaltonarter? Japp, allt i orginaltonarter, t.o.m Love on top med alla höjningar.

Kommer hon ta alla höga toner, eller mörka sig igenom? Hon mörkade sig igenom 85% av alla höga toner. Redan på 3e låten när det var bara hon och hennes röst i If I were a boy sparade hon sin röst och tog de högsta tonerna bara mot slutet. Även fast jag självklart skulle velat höra henne ge gärnet hela tiden och satsa mindre på dansen och mer på sången så är det så proffsigt att spara röst redan från allra första början. Hon hade lätt tagit det fullt ut på If I were a boy, men då hade hon förmodligen inte orkat hela konserten. Proffs!

Hur fixar hon en hel konsert med dans och sång? Hon fixar det galant. Kan nån människa på jorden förstå hur vansinnigt vältränad hon är? Rykterna säger att hon varje morgon kl.7 springer på löpbandet samtidigt om hon wailar loss på sin aktuella repertoar. Verkar funka.

Ja, man kan väl sammanfatta allt med att Beyonce är bra på sitt jobb och amerikanarna gillar överflödiga shower.

Vad tyckte ni?

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • JOSEMA » InCommon!:  ”HI, ANNA AND IN COMMON. CERTAIN, THE JOB YOU MADE WITH TEENAGERS IN MADRID WAS G..”

  • Chanel » Pinos Reales:  ”Love the photos!!! May the Lord be glorified as you fulfill the work He is calli..”

  • Klaer » Pinos Reales:  ”Va härligt att du har det bra! Häromdagen funderade jag på var mandel växer oc..”

  • Gudrun Alvebro » Barcelona:  ”Hej! HUA vad avundsjuk jag blir värme!! här var det 18- i morse. Lycka till !! ..”

  • carin riley » SPRING! SPAIN!:  ”Hej Anna! Jag har försökt att få kontakt med Sthlm East Gospel Choir för auditio..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln