- LIFE BEGINS AT THE END OF YOUR COMFORT ZONE -

loading...

I really enjoyed working with Anna! She has wonderful energy and her talent is limitless.

- Maurice Fears, gospelchoir director, songwriter and producer

NEWS

PODCAST W/ ANNA

Anna released her podcast together with communication consultant Klara Besked fall 2014. Its the first of its kind and the first ever podcast that talks about singing in sweden. 

In swedish. English episodes may appear soon. 

STHLM SOUL SISTERS

Anna started the soulgroup Sthlm Soul Sisters and now together they work with many Swedish artist as soulful and gosply backup singers. 

Follow their work and vocally amazing vids on facebook and instagram

72

För 6år sen fick jag ett mail av den här killen som skrev att han ville ha gospelkörarr och gospelsång på en låt som förhoppningsvis skulle med i Mello. ”Då har jag hört att det är dig jag ska snacka med?” Du sa att du ville att gospeln skulle in i mello för första gången. Said n done! Vi arrade, skrattade, sjöng och hoppades. Och låten kom med i mello! Dock inte med dig som artist... Men nu står du här på Cirkus och turnéstarten på din egen turné! Och gospeln har du verkligen dragit med dig in i mello och ännu längre. Extra kul va det att du åxå körde just den låten ikväll (swipe för video)!! Och en till låt jag helt glömt bort att vi spelat in i din lilla hemmastudio. Du är värd det här @johnlundvik , som du har jobbat! And @themamas.se ! You sound awesome. Great to hear you live! Let me know if you need a mama blanco one day! 😉 #awvocals #backupsinger #singer #vocals #cirkussthlm #johnlundvik #teamawvocals #gospel