- LIFE BEGINS AT THE END OF YOUR COMFORT ZONE -

loading...

I really enjoyed working with Anna! She has wonderful energy and her talent is limitless.

- Maurice Fears, gospelchoir director, songwriter and producer

NEWS

PODCAST W/ ANNA

Anna released her podcast together with communication consultant Klara Besked fall 2014. Its the first of its kind and the first ever podcast that talks about singing in sweden. 

In swedish. English episodes may appear soon. 

STHLM SOUL SISTERS

Anna started the soulgroup Sthlm Soul Sisters and now together they work with many Swedish artist as soulful and gosply backup singers. 

Follow their work and vocally amazing vids on facebook and instagram

94

Tillbaka på kontoret efter 3 mån orörlig pga foglossning och 6veckor hemma med bebis. Men nu va vi redo att ge oss iväg så morsan får jobba lite, träffa folk och komma iväg från hemmet. Men det är inte lätt att acceptera för sig själv längtan att få jobba. Pappa Simon har jobbat sen vecka 2, och jag har varit hemma. Att det inte är helt accepterat som mamma/kvinna att känna att det inte är min grej att vara föräldraledig och att jag längtar tillbaka till att få jobba igen, det har snurrat i mig den här tiden. Skulden jag känner av känslorna... ”Jag är en dålig mamma som inte bara vill vara hemma och gosa med min bebis”...är tunga i bröstet. Men jag måste nog bara acceptera att jag inte är en ”hemmafru”, jag älskar min bebis, men jag trivs inte med mammaledighetssituationen. Kan vi prata lite mer om det här? Jag skulle vilja höra från fler att de känner såhär. Skulle vissa dagar behöva få höra att det är OK, att det inte innebär att vi kommer få anknytningsproblem och att fler känner likadant. Nä, nu kör vi! Jag och lillen kan minsan dra iväg och jobba tillsammans! Och sen får pappa ta några dagar här och där så jag kan få va helt fri. Lets GO! • First time at the office this year, after three months of bed rest due to pregnancy complications and six weeks home with the baby. Now we are ready for take off and get something done ✅ #annawiborgvocals #frilans #business #bebisochbusiness #studio19sthlm #sångpedagog #entreprenör