GÖR DIN RÖST HÖRD

Om din retorik är vassast i lådan men rösten inte bär på grund av överansträngning. Eller om din röst flödar fritt men orden inte kommunicerar det du vill. Vad gör du då?

Utbildningen Gör Din Röst Hörd riktar dig till företag och organisationer som vill utveckla och sina medarbetare som personer och kommunikatörer.

Röstvård fokuserar på den som talar – att hitta sina fyra röstlägen och använda kroppen för att inte skada sin röst. Men röstvård kan inte kommunicera ett budskap. Retorik fokuserar på budskapet – hur kropp och röst påverkar ditt budskap och hur du engagerar dina lyssnare. Men retorik kan inte utveckla en röst.

Med Gör Din Röst Hörd får du båda bitarna i en enastående kombination.

VARFÖR VÄLJA
GÖR DIN RÖST HÖRD?

Upplevelser och nya erfarenheter; så jobbar vi för att kunskapen ska landa i deltagarna och stannar kvar.

 

Individuell träning för alla deltagare får stort utrymme. Träningen utgår från varje deltagares styrkor och utvecklingspotential.

 

Röstvården fokuserar på den som talar – att hitta sina fyra röstlägen och använda kroppen för att inte skada sin röst. Men röstvården kan inte kommunicera ett budskap. Retoriken fokuserar på budskapet – hur kropp och röst påverkar ditt budskap och hur du engagerar dina lyssnare. Men retoriken kan inte utveckla en röst. Med Gör Din Röst Hörd får du båda bitarna i en enastående kombination.

SAMARBETE MED RETORIKKONSULT

I Gör Din Röst Hörd samarbetar jag med retorikkonsult Klara Härgestam. Vi såg beröringspunkter mellan våra ämnen sång/röstteknik och retorik. Vi visste att en utbildning i röstvård kan ge mycket. Liksom en föreläsning om retorik. Men, tänkte vi, vad hjälper det om din retorik är vassast i lådan om inte rösten bär på grund av överansträngning? Och vad hjälper det om rösten flödar fritt men orden inte kommunicerar det du vill? Så växte utbildningen Gör Din Röst Hörd fram.

BOKA UTBILDNING I
RÖST OCH RETORIK

Maila eller ring till vår kund- och säljansvarige, Unn Rudolfsson, om du vill veta mer. Hon kan också ge dig en offert och fixa bokningen. Var gärna ute i god tid.


Mail: info@gordinrosthord.nu

VILL DU BLI KONTAKTAD?

Fyll i din e-postadress så hör vi av oss till dig inom kort.

KÖRSÅNG

UTBILDNING I
RÖST & RETORIK

KÖRSLAGET

SÅNG SOM FRISKVÅRD

SÅNG & DRAMA

TIDIGARE SAMARBETEN