ÄR DU VÅR NYA MEDLEM?

Stockholm East Gospel Choir söker nya medlemmar till 2015!
Provsjungning: Måndag 12 januari, kvällstid. 

OBS! Mejla oss innan för att boka tid.
audition@sthlmeast.com

Plats: 
Majorsgatan 5-7, Trefaldighetskyrkan, 
Tunnelbana Östermalmstorg.

Stockholm East Gospel Choir repeterar varje måndag i Trefaldighetskyrkan på östermalm under ledning av Anna Wiborg.

Vi är ett 30-tal körmedlemmar i åldrarna 20–60 år. Kören är trestämmig med sopraner, altar och tenorer. Här finns flera trosuppfattningar, några är troende och aktiva inom Metodistkyrkan, andra är med i kören för musikens och den goda stämningen och gemenskapens skull.

 

Stockholm East Gospel Choir är mer än en kör – att kunna sjunga är inte enda kravet för att komma med i East. När intagningarna sker via auditions, är intervjuerna lika viktiga som själva uppsjungningen. Känsla, engagemang i körens aktiviteter, förmåga att samarbeta och en genuin vilja att utvecklas är minst lika viktiga bedömningsgrunder, när körens väljer in nya medlemmar.

HÖJ STÄMNINGEN MED SVÄNGIG GOSPEL

Låt Stockholm East Gospel Choir stå för underhållningen och höj stämningen på julbordet, kickoffen eller bröllopet med lite skön svängig gospel!

 

Vi levererar allt från traditionell till modern gospel, finstämda julsånger till mysiga poplåtar. Vi tar oss även gärna an specialevent av olika slag; exempelvis har vi deltagit i gatufestivalen Music in the City, under julhandeln dagarna innan jul i Vällingby Centrum och spelat in sången till Körslagets reklamfilm i TV4. Vi har även underhållit på ett kundevent på Mosebacke och framträtt på Berns jul- middag för de anställda, uppträtt med Dr. Alban på bröllop och konsert.

 

För mer info besök vår webbsida www.sthlmeast.com